For at illustrere dette vil jeg demonstrere, hvordan en avis kan booste din forretning i dit lokalsamfund gevaldigt ved at tage to forskellige netto tilbudsavis eksempelmarkeder: en kirke og et ejendomsselskab og derefter vise, hvordan en lokal avis kan være et effektivt marketingværktøj.

INDHOLD

Når vi tænker på aviser, tænker vi på en superbrugsen tilbudsavis industri, der er ved at dø ud. Det er rigtigt, at de daglige abonnementsaviser bliver fortrængt af nyhedsblogs, internetnyhedskanaler og lignende, men en avis produceret af en lille virksomhed eller kirke er hverken i konkurrence med disse lokale aviser eller søger en abonnementsbase.

Den avis, du ønsker at producere, har indhold, der er relevant for dit marked, produkt eller tjeneste. For eksempel: en kirke kunne skrive artikler om parforhold, tro, ægteskab, børn, selvforbedring og så videre. Et ejendomsselskab kunne skrive artikler om boligbranchen, hvordan man køber et hus, hvad man skal kigge efter hos en agent, almindelige fejl, hvordan man vælger den rigtige vurderingsmand og så videre.

Indholdet er afgørende for at tiltrække folk til dig. Dit indhold vil gøre dig genkendelig som ekspert inden for dit felt, skabe tillid, skabe navneanerkendelse og tiltrække kunder på din måde.

Tilføjelse af puslespil vil ofte holde papiret i hænderne på perspektivkunder og kunder i nogen tid. Tilføj også tegneserier og andre salgsfremmende foranstaltninger til dit papir for at give et tankevækkende og relevant papir til fællesskabet.

Vores kirke producerer et kvartalsblad, der har bragt mange besøgende og forespørgsler til din kirke. Derudover bliver papiret så godt modtaget, at vi har fået mange andre muligheder i samfundet.

DESIGN, LAYOUT OG PRODUKTION

Et sjusket papir vil blive ignoreret. En veldesignet en vil fange folks opmærksomhed. Folk læser stadig artikler, og folk er stadig sultne efter information og hjælp. Du udfylder den mangel.

Der er flere måder at designe en avis på. Først skal du beslutte, hvem og hvor du vil få dit papir trykt. Mange web-presser har visse størrelser, der er billigere end andre. Det er vigtigt at kende størrelsen på dit papir.

Der er et eller to steder på nettet, der kan være med til at producere en avis til dig. En anden idé ville være at tjekke din lokale avis og se, om de kan udskrive en avis til dig. Da du ikke konkurrerer med dem, kan de være villige til at udskrive et papir til dig for at hjælpe med at supplere deres uddøende industri.

Uanset hvordan du planlægger at gå, skal du finde ud af, hvordan hvilken papirstørrelse er økonomisk for dig at udskrive på, og læg dit papir ud efter den størrelse. Bestem, hvor mange sider du ønsker at udgive – jo flere sider du udskriver, jo mere indhold skal du producere. Sørg for, at dit layout er professionelt og behageligt for øjet med relevant indhold og billeder.

BETALER FOR UDGIFTEN TIL DIN AVIS

Gøres det rigtigt, vil din avis ikke koste dig noget. En kirke kan sælge annoncer fra venlige lokale virksomheder for ikke kun at kompensere for omkostningerne ved papiret, men også for at tjene penge. Et ejendomsselskab kan sælge annoncer til agenter, vurderingsmænd, entreprenører, inspektører og så videre.