Internett slår seg sammen med nyttige nettsteder som lærere kan bruke i leksjonen. Her er noen av nettstedene du kan bruke med netto tilbudsavis klasseromsprojektoren din. Mange av disse nettstedene kommer med leksjonsplaner og quiz for klasseromslærere. Her er noen for å komme i gang.

CNN Student Nyheter

Nyhetsnettverk begynner å gi sine tjenester til utdanningsmiljøet. Nettverk som CNN har utviklet nyhetsprogrammer og leksjoner for superbrugsen tilbudsavis lærere og studenter. Disse verktøyene er en fin måte for lærere å lære elevene om aktuelle og verdenshendelser. Videre får det elevene interessert i de daglige nyhetene, og noen vil begynne å lese morgenavisen eller se nattnyhetene sammen med foreldrene.

Live webkameraer

Dyrehager, akvarier og selskaper som National Geographic har utnyttet kraften til webkameraer. De lar studentene se dyr som henger i dyrehagen, overlever i sine naturlige habitater, føder babyer og til og med blir operert på en klinikk.

Brainpop.com

BrainPop er en populær og nyttig ressurs for grunnskolelærere og videregående lærere. BrainPOP er et pedagogisk nettsted som tilbyr korte animerte videoer om en rekke emner og emner.

De animerte karakterene Tim og Mobey spiller hovedrollene i korte videoer om musikk og kunst, naturfag, matematikk, engelsk, samfunnsfag, helse og teknologi. Videoene kan være en fin måte å introdusere eller vurdere emner på. Hver video har en quiz på slutten som elevene kan gjennomføre på nettet, med papir og blyant eller sammen som en klasse. BrianPOP har en rekke abonnementstilbud for enkeltpersoner, datalaber, skoler og hjemmeskoler. De legger til videoer på siden deres med jevne mellomrom og har til og med begynt å utvikle BrainPOP Junior for elever i grunnskolealderen.

Disse tre sidene vil hjelpe deg å gi informasjonsrike leksjoner på en underholdende måte. Hver og en er brukervennlig og vil være et velkomment tillegg til dine daglige leksjoner.

Lucas Kent er en erfaren lærer og forfatter av 6 Steps to Success in Teaching with Technology, som nå er tilgjengelig på Amazon.com, Barnes&Noble.com og mange andre nettbokhandlere.